Jäääsp!!

Vad trött jag är idag.Kände värkligen att jag måste skaffa mig en cykelkärra som jag kan transpotera barnen i, så slipper jag gå.Det är inte det att jag är lat,utan blir vi några minuter sena till dagis så måste jag GÅ in dom.Det är ju värsta paowerwalk.Men det är inge kul när barnen är griniga, jag är grinig och sen kommer det regn på det oxå.Det tar ju en sån lång tid och jag stressar mig i onödan.Näää det blir till att kolla på en kärra till nästa löning.
Såg att dom säljer såna på biltema för bara 990:-.det kan det vara värt.

Och lite måste jag klaga nu=( Förra helgen så köpte jag lite skor och kläder till äldsta pojken.Jackan som jag köpte har redan gott sönder.Dragkedjan delar sig hela tiden så fort jag ska dra upp den, blir lite sne....blir att åka in med den ihelgen och byta, måste bara leta fram kvittot.Bara jag inte slängde det!!!

Jaha då är det valborg imorgon då.Här blir det nog inge speciellt firande, ska ringa till ett par kompisar och se om dom vill kika över på lite mat.Smbon min kommer hem imorgon kväll så det blir inget att vi åker iväg.
Blir väl lite grillning och något gott till.=)

Hörs!/glammorsan

Heeeeej!

Jaha, då har jag gjort det jag sa skulle göra.Köpte ett par skor till sonen, men blev även en jacka och t-shirt+schorts oxå.själv hitta jag ett pkt med tre linnen för 45:-Bara vanliga enkla med spagettiband, är bra som baskläder.

Nu är jag värkligen trött på mitt jobb, speciellt där jag är och jobbar nu.Städar på en skrot och nästan bara killar där, och dom kan ju vara såååå dryga.Antingen är det brottning eller sex-snack.Bläää säger jag bara.
Nej men nu är det helg och får glömma jobbet för ett tag, nu går jag ner och kollar på talang 2008.

Heeej Då!


Härliga helg!!

Nu är det äntligen fredag, och löning dessutom.=)
Ska snart in till stan med stora pojken och köpa skor åt han.Får se vad vi hittar, sen bär det av för att storhandla helt tomt i kylskåpet=(

Ikväll slappar vi bara framför tv och där jag nog även kommer somna Hmm
hej på ett tag!

ursch helt slut!

Barnen har somnat och jag har en stund över för mig själv.Snart rammlar gubben min in oxå, han kommer hem från jobbet, han arbetar i norge i veckorna.
Ska bli skönt med lite arvlastning=)
Tomt är det utan han och jobbigt är det att både jobba om dagarna och sedan ta hand om barnen och laga mat städa osv...inte konstigt att jag brukar somna i stora pojkens säng när jag nattar han.

Nä nu ska jag ner och gräva i kylen och se om jag hittar nått gått.
Imorgon jobbar jag på förmiddagen och sen ska jag förhoppningsvis in till stan med äldsta pojken och köpa skor.
Sen ska jag bara slappa framför dumburken med en gottispåse i handen=)

Kram och godnatt!
///Glamourmorsan

Såå där ja

Då har jag precis lämnat barnen på dagis, och som vanligt blev minsta sonen ledsen när jag skulle gå, jag fick knappt av honom kläderna.Detta har hållit på ett tag nu, är inge kul alls att lämna honom.Men jag hämtar dom vid 14.00 idag så det är ite så länge dom behöver vara där!

Nu ska jag strax åka till jobbet sista veckan nästa vecka sen är det slut på detta vikariat, men Irene lovade att det skulle bli mkt jobb i sommar.Skönt!!! så jag får lite pengar att köpa glass för=)
Närå men jag vill köpa en cykel till äldsta pojken, såg att dom hade en tuff trehjuling på konsum för 599:- (medmerakort) den slår jag nog till på.Och sen har dom en skittuff hjälm på barnboden här i byn.en svart hjälm med en tuppkam rätt över hjälmen.jättehäftig.Får se om jag köper en sån också=)

Sol idag med.HÄRLIGT!!!!Blir lunch ute på altan idag med.

Jha då var det dax att bege sig till skitjobbet då.

Hörs senare!

KRAM Glamourmorsan

Ung mamma!

När jag var 18år fick jag min första son, och för det flesta kan det var kul att ha kontakt med andra som är i samma situation.Så i denna katogori finns jag här för att svara på frågor som rör graviditet, att bli mamam, vad man kan tänka på eller om du bara vill ha råd och stöd.

För mig har det gott jättebra från första stund jag fick reda på att vi skulle få barn.Jag gick i gymnasiet(floristlinjen) och trivdes bra.Kompisarna stöttade mig men tröttnade efter ett tag och jag hade ju så mkt annat att tänka på, + att jag fick andra vänner istället.Jag hade en bra graviditet och jag var trygg och säker hur  jag villle ha förlossningen(med bedövning osv)Familjen tog det rätt bra trots min unga ålder, men chockast blev nog pappa=)Men idag är han stolt morfar.Förlossningen gick bra och relativt snabb(14h) och utan bedövning precis som jag ville ha det.Och vilken obeskrivlig kännsla när lilleman las i min famn, denna värme och kärlek var helt fantastisk.Men samtidigt ställde man sig frågan, ska jag klara av att va mamma?
Men det lovar jag dig att man växer till sig rollen, redan under graviteten växer modersinstinkterna fram.
Sen får man ett sånt otroligt stöd av bb personalen och sen även bvc, så man kan alltid fråg adom om man är osäker.
Det som har hänt mig sen jag blev mamma är att jag är mer självsäker, stark, trygg, utåtriktad och det känns som man klarar av det mesta efter att fått barn.Och ännu starkare är man som ung mamma, man får ta emot både ris och ros.
Idag är jag 22år fyllda och mamma till två underbara barn och jag älskar dom över allt annat!

Skriv gärna en komentar om ni själv är ung mamma eller snart blir eller rent av fick barn tidigt och vill berätta hur ni upplevde era första år med barn.
Sen får ni gärna fråga nått så får vi se om jag kan svara.

Kram på er!//ung mamma

Vita tänder!

Läste i en tidning att man kan få vitare tänder av biarbonat och salt.

Blöt din tandborste pyttelite och strö på bikarbonat och salt.Borsta ordentligt i några min, skölj.Sedan borsta som vanligt med tandkräm.OBS! detta går om du inte har så jättestora problem med gula eeler grå beläggningar utan bara vill fräscha till dom.

Ett litet tips om man vill slippa alla dessa dyra produkter. 

Bikini-snygg!

Köpte Amelia Kropp &  Skönhet idag, BIKINI-SNYGG var vad hela detta nr handlade om i stortsett.
Olika tjejer som haft olika metoder som dom lyckats gå ner i vikt på.Ena tjejen började göra matschema varje vecka, just för att slippa dessa hastiga ihoppkokningar som kan inträffa om man inte planerat.(är medlem i denna klubb).
Jag tror själv på att äta lagom stora potioner, mkt grönsaker/frukt, dricka mkt vatten och laga mat som är utan/lite socker och mkt protein. Äta minst 5 ggr/dag och gå en promenad på minst 30 min/dag så håller man vikten i schakt.Men sen är vi ju olika och behöver olika dieter.Den diet som jag tycker bäst om är ändå GI-Metoden Man får äta nästan ALLT, men med måtta och det är det hela handlar om.
Jag kommer innom kort lägga upp smaskiga GI- recept som ni kan ta del av.

För att sumera detta,
Det jag kommer att börja med är att redusera allt snask.Det jag får äta är mörk choklad(70%) pch nötter, gå promenader så ofta jag kan och sen kommer nog resten flyta på=)

Vem vet jag kanske blir BIKINI-SNYGG till sommar 2008 =)
hjälp,  insåg inte att det är snart!

Hej så länge!

Då var det kväll igen!

Som vanligt sitter man framför datorn igen, blir lätt så när barnen har gått och lagt sig och man har en stund till övers.

Är på jakt efter en ny säng till stora pojken, han börjar bli så stor att han inte behöver (ramla ur) skyddet.
Ska nog kolla runt lite på blocket och se vad man hittar.Hälst skulle det vara en loftsäng eftersom pojkarna ska dela rum.

Får se vad det blir.

Längtar till morgondagen ihopp om att det blir lika soligt och skönt som idag!!!!

God kväll alla goa=)

///Glamourmorsan


Härliga vår!

Har nyss kommit in, satt ute och åt lunch idag.Solens strålar har redan gett resultat, dock inte brun utan fräkning =)
Jag behöver bara tänka sol så kommer dom krypandes.Men jag får väl lära mig att leva med dom =(

Ska snart kila iväg till jobbet, och jobba ännu mera, puhh dessa dagar vill man bara sitta hemma och njuta av det fina vädret.

Jaha det är bara att ta sig i kragen och kila iväg då.
Hej så länge!

Glamourmorsan

RSS 2.0