Blir GALEN snart!!!!

Ygsta sonen somna vid halv sju som han brukar göra.hm sen vaknar han en timme senare och pigg som en nötkärna, då var den myskvällen förstörd.undrar när han tänker sova!!!!!Hm tar en kopp kaffe så jag håller mig vaken.somnar han inte före tio så blir jag galen.......!
Skriver väl några rader imorgon om hur det blev med den saken=(
Trött är jag iaf!
Kram Madde


Heeeeeeej SOLEN!!!!!

ÄNTLIGEN Har solen kommit!Och för att stanna ett tag hoppas jag!!
Ska strax  packa ihop några paket som jag ska skicka, ska bara dricka mitt kaffe bara=)
Ikväll kommer Daniel hem och då går han på sin 5 veckors semester=) Tänk om jag oxå kunde få ha semester.Men jag ska få va glad för det arbet jag får.Två veckor i agusti får jag iaf=) alltid något!

Ihelgen blir det lugnt, ska ev träffa några kompisar jag inte träffat på ettt tag=) ska bli skojigt.

Nä nu posten nästa!!!

KRAM!!

Är så märkligt...

Tidigare idag var jag så trött så jag tänkte gå och lägga mig när pojkarna somnar, men nu sitter jag här och är pigg helt plötsligt.Jag skulle ju faktiskt behöva sova ut lite.Får be Daniel om en sovmorgon i helgen.

Åååå, sitter här med mina jädrans nötter=(Visst det är väl gått men tänk er en nygräddad kladdkaka helt så där perfekt kladdig i mitten=)Mums!!!Men NEJ Madde du ska klara det här(klappar mig själv på rygge)Ska försöka hålla mig borta från allt sånt gått tills minstingen fyller.Är bara dryga 3veckor kvar=(

Är det nån som har nå tips för att lättare motstå frestelsen??Berätta gärna ni om ni har gått på nån diet, hur det gick o hur mkt ni gick ner!Alltid roligt att få höra andras berättelser och uppfyllda mål!

Nu ska jag sticka ner o titta på Allsång på skansen=)
KRAM

Tjabba!!!

ÅÅÅÅÅÅ är SÅ trött idag!!!skulle kunna somna sittandes nu, rätt uppåner=)Men jag ska ju hämta barnen snart så det går ju inte.
Förra måndagen så började jag med GI-metoden, så nu är jag inne i min andra vecka i Rivstarten, dvs jag får inte äta kolhydrater som t ex.Bröd, pasta, potatis, ris,mjöl,bönor.Har faktist gått förvånadsvärt bra.Dom tre första dagarna var värst då såg jag chokladkakor, kladdkaka, bullar och smågodis flygandes runt mitt huve.Men nu har sockersuget minskat mkt.Men kan bita lite på naglarna fortfarande för att jag vill ha nått och tugga på kvällarna.Men då får man dra till med gurka och paprika och kanske nån dipp.Har märkt att tröjorna sitter lite lösare nu runt magen iaf så det lär väl ha minskat något kilo.Har dock ingen våg så jag vet inte.Är lite anti mot att väga sig.Tycker det är bättre att ta en titt i spegeln och utgå från hur man ser ut.och även mäta sig med måttband, det går fortare att bli av med cm:rar än kilon.

Ikväll ska jag  lyxa till det med kebabsallad, det får man nämligen äta i rivstarten, men dock inte brödet!!

Nu ska jag gå och mysa med mina små kattungar, dom föddes på midsommaraftons morgon så än är dom bra små, men börjar bli lite vilda och lekfulla.Kattmamman Fia blir så avensjuk när man sitter och gosar med hennes ungar, hon vill ju ha all uppmärksamhet istället.Men det får hon oxå!!

Gör en uppdatering ikväll!
KRAM//Madde!

God kväll!

Sitter och surfar runt lite.Men blir lite bökigt med en katt i knät och som gärna går upp på tangentbordet=(
Sitter och tittar runt på www.aromboden.se som jag har nämnt förut älskar jag deras grejer, och dom har fått in en hel del nya grejer.Har precis registrerat mig för en premenation av smaksatt kaffe,Endast 49:-/mån då skickar dom ett pkt kaffe(80g) varje månad.Lite lyxigt att få ett paket på posten varje månad.Och nu får jag ju prova fler sorter, mina favoriter just nu är;American soft vanilja, eggnog, irish cream och choklad/chili.Mums!

Min son fyller 2år den 25juli så det börjar bli dax att fundera på vad han ska få.En sak vet jag iaf och det är en nattlampa från www.lillabarnkammaren.se det är i svagt nionljus och laddas under dagen sen lyser den i ca:10h.Han har börjat sova dåligt och det kanske är för mörkt i rummet, därför han vaknar.Ska gå in och beställa den nu om jag känner mig rätt blir det nått mer oxå, mkt snutt och sött där!

Kram och god natt på er alla!
Glamourmorsan

Jooo, jag glömde.....

Måste bara tipsa om en film som jag och syrran såg i fredags.SEX IN THE CITY-flmen, GUD vad bra den var, så roligt och härlig!!Jag bara älskar den serien.Det vart mkt skratt och GRÅT.Majoriteten var ju tjejer som såg den, det var en och annan tår som kröp ner på deras kinder=)
Den filmen kan VARMT rekomenderas!

Puss och hej!!!

Regn Regn Regn!!!

Ursh vad jag hatar regn!!!!
Förra veckan skulle jag gå med pojkarna från dagis,. Det började lite lätt regna när vi precis börjat gå hemmåt.När vi hade lite mer än halva vägen kvar så vräkte det ner.Snacka om att vi blev blöta=(Mina jeans att som klistrat på benen o hade inte en torr fläck ens.Tur att jag fick ha bilen hemma denna vecka, ursch gillar inte att gå i regn.
Men man börjar faktiskt fundera nu, ska det inte bli sommar snart?Nästan halva sommarn har gått osså har det regnat största delen av det=)Blää

Är inne på min 3:e vecka på sommarvikariatet, känns skönt att komma ut och jobba lite.Men det är SÅÅÅÅ tråkigt att städa!!!Hoppas jag hittar ett annat jobb till hösten, ska höra med hemtjänsten och se om man kan få nått.

Nu ska jag hämta barnen snart så vi hörs!

RSS 2.0