Jahaja!!!

Jaha då har man fått i sig lite lunch, havregrynsgröt och lingonsylt.Orka inte ställa mig och laga nån mat bara för mig.
Imorgon ska vi åka till ett par bekant och gå på marknad med barnen.Gubbarna våra får stanna hemma, de skulle tydligen spela tv-spel=(
Förstår inte att det ska vara så kul att sitta och spela, jag har försökt mig på det ibland, men nä det är inget för mig.
okej jag erkänner,JAG ÄR SÅÅÅÅ DÅLIG!!!

Ikväll är det sista semifinaldelen av eurovision, HEJJA CHARLOTTE!!Självklart kommer hon att vinna, vad tror ni??
Hon har ju en oerhört stark låt, jag tycker den är superbra!
Men dom senaste åren så har låtarna som man trott ska komma sist, kommit först istället!
Aja det är bara att hålla tummarna för henne!!

nu ska jag gå ut och hämta posten!


rengöringsmedel!?

Jag har ett litet tips som man lättare får bort matrester på spisen och i ugnen.
Istället för att köpa alla dessa köksmedel så tar jag en vanlig spruta som jag fyller nästan helt med vatten, sen häller jag en liten skvätt såpa(man kan ha i citronsaft oxå för att få en fräsch doft).
Spraya på matresterna och låt värka i några min, torka av med våt trasa.Det går jätte lätt bort.
Iugnen;spraya i ugnen stäng luckan och sätt på 100grader i ca 10min en kvart.Torka av och du har en NY ugn och spis.
Detta blir även ett miljövänligare val!!

nån som ska se outsiders ikväll?

Detta avsnitt ikväll skulle det tydligen handla om halvsyskon som är kärlekspar, asså jag kan inget annat säga URSH!!!!
Får se om jag tittar på det brukar ju se det annars men detta ämne det är ju gränsfall.Dom kommer ju från samma förälder(ena iaf) det är äckligt!

Om jag skulle vara i den sittsen att jag skulle bli kär i ett syskon som jag träffa i vuxen ålder(för det var vad dom gjorde tydligen)så skulle jag flytta så jag slapp känna dom känslorna.Det är ju olagligt man FÅR inte göra så, så varför inte ta sitt pick o pack och förtränga dessa känslor, kanske kan vara tufft, men man kommer säkert över det.
Vad säger ni?


Här kommer en bild på

halsbandet jag köpte. älskar turkosa, speciellt nu när det" SKA "vara sommar=)
Vad tycker ni??

image7

jääääsp!

Trött trött trött trött...!
Smyckesvisningen som jag hade hemma igår var lyckad.Jag fick mitt turkosa halsband som jag beställt för nån vecka sedan.Så fint det blev, med äkta sötvattenspärlor=) Sen som värdinnegåva får jag ett halsband+1 08kr i rabatt fick jag på det som jag beställde.Och jag boka en till visning i agusti så jag skulle få erhålla ennu en gåva=)
Jag kommer att gå med mkt bling bling framöver=)Men dom har ju så fina smycken på tulpano.


image6
Denna bil hade väl inte vart dumt att ha, eller vad säjer ni? snacka om feta fäljar=)
Kramiz

vad säger ni om detta!!

Visst ser det härligt ut!
image5
Där skulle jag kunna bo=)
Bara vakna upp en lördagsmorgon och säger
-Älskling, jag ska bara ta en simtur =)
Myyysigt!
Tänk om man hade råd med denna flermiljonsvilla=(

Drömma kan man väl!

Sol sol sol vart är du nånstans!

Burr burr det är ju jättekallt, vart sommarn vägen.Det känndes nästan som en höstdag i morse när jag gick med sönerna till dagis.

På söndag ska jag ha gäster hemma, jag har bjudit hem till smyckesvisning.Det är en kollega på ISS som säljer.Jag har köpt flera smycken av henne redan, perfekt att ge bort i present om man har ont om tid och inte så mkt pengar. Man kan gå in på www.tulpano.se där ser man vad dom har för nått, och jag tror man kan köpa via hemsidan oxå inte enbart av återförsäljare.Billiga är dom och nickelfria.
Nä men det ska bli skoj, inte varje dag man har besök av ca10 pers på en gång=)
Ska baka kladdkaka och sen blir det väl lite kakor oxå men dom köper jag färdiga, så duktig är jag INTE i köket.=)
Det blir nog bra!

KRAM!!!

En lite undran...hm!

Jag har funderat på en sak ang muslimer och deras sjalar dom har på huvudet.Vi har en mamma på dagis som bär sjal och det är inge fel med det, jag respekterar deras religion osv, men det jag undrar är varför inte hennes dotter bär sjal.Jag kanske har fått det hela om bakfoten men är det inte för att dom anser det är en synd att visa håret, de får väl inte visa ben heller va? Men varför klär man inte sin dotter likadant? kanske börjar man med sjal när man kommer i puberteten eller nåt?
Ja ,jag vet inte!Men  om det är någon som vet  hur det ligger till får ni gärna förklara.
Så slipper jag gå och grubbla på det=) det finns ju så mkt annat här i världen att grubbla på!

Idag är det iaf karneval på sönernas dagis, äldsta pojken spreja jag orangesfärg som en tuppkam och sen fick han sin brandmant-shirt.Super tuff blev han!!!

Nu ska jag ta nått att äta men uppdaterar om en liten stund.
SES!

Tjooohooo!

Nu var det ett tag sen jag skrev,usch och fy på mig.Har varit mkt nu och sen sååå trött om kvällarna.
Förra veckan var pojkarna sjuka så jag var tvungen att va hemma från jobbet=(och denna vecka är jag jobbslös=(för nu är alla friska och krya av personalen.Drygt det där att hoppas att nån blir sjuk snart.

Imorgon ska pojkarna ha karneval på dagis, det blir att färga håret och grejja, de ska ju klä ut sig.
Det blir nog kul för dom!

KL:21.00 ska jag se på Greys anotemy(eller hur det stavas) Det är ju bara sååå bra.Jag har en tendens att gråta efter jag sett ett avsnint, alltid är det nått sorjligt som händer.Och dr dreamy är ju bara sååå snygg!Mums vilken läckerbit=)

Nähä om man skulle såsa vidare ner till tv soffan, skriver en skvätt imorgon!!
Hej och god natt så länge!
Kram Glamourmorsan

sonen är sjuk

Jaha då var man hemma för VAB.Den yngsta sonen har blivit förkyld.Han hostar och hostar, det värkligen rasslar i bröstet på honom.Men leka det ska han göra minnsan, iperioder undrar jag varför jag inte lät han gå till dagis iaf.Men så kommer hans hostatacker och då kom jag ihåg=( hoppas jag kan får barnvakt till han imorgon så jag kan gå och jobba endå.Är ju i så stort behov av dessa strödagar jag får jobba.För sambon är det ju inte så lätt att bara åka hem, han jobbar ju i norge och dessutom sammåker han.
Ja får ta och ringa svärmor och se om hon kan ställa upp, då skulle stora pojken bli glad iaf=)


Ikv'll kommer pappa min och käkar mat med oss, sen ska han passa barnen medans jag åker ut och levererar varor till några kunder.Och sen när barnen sover så ska jag försöka ringa til gammla kunder och boka in klasser.Alltid trevligt att prata med dom.

Skriver kanske några rader ikväll om hur allt gått.

//Madde

Äntligen en cykelkärra!

Igår var jag och köpte en cykelkärra, så skönt.Nu behöver jag inte gå omkring som en jojjo överallt med barnvagn och dyl.
Cykelvagnen hitta jag på Biltema för 990Kr.Rymmer två barn upp till 36kg.

Nu är det bara cykeln som fattas, ska snart fara hem till svärmor och hämta hem en cykel som hon inte använder.


Stora pojken har tjatat hela morgonen om att få åka till farmor, så vi bär snart iväg!

Skriver nog några rader ikväll igen!

Lördags morgonen började....

Ju tidigt =(
Minsta grabben har haft en period då han sover oroligt o natten, kanske är det dax med en riktig säng.gick och la mig igår kväll vid 23.00 och somna nog inte förrens långt efter 01 snåret, var säkert upp 10 ggr för att bedda om honom=( Och sen när han /vi väl somna så gick det fort till morgonen och det var dax att snällt klä på sig och gå upp=( 05.50 vakna stora grabben.
Men  men efter några kaffekoppar är man på alerten igen.
Idag bär det av till svärfar och fru.Sambons bror kommer och hälsar på.(bor ca 45-50mil bort) Och sen ska vi klippa pojkarna tänkte jag. får se om det blir snagg eller ej.

Nu ska jag pysa ner och klä på gossarna och sen bär det nart iväg.

Kram på er så länge!!

Hallå ni sköna!!

Sitter här med en kopp kaffe och har det hur bra som hellst. Är lite små trött men det hör väl fredagen till med en jobbarvecka bakom sig=)

Idag var sista veckan på detta vikariat, nästa vecka hoppar jag på nästa.En som har blivit sjukskriven.Känns lite konstigt att vara glad när nån annan är sjuk, men jag får ju jobba och kärna lite mer pengar en vanligt.

Med mitt andra jobb som hudvårdskonsult går det oxå bättre, min senaste klass jag höll var försäljningen på över 4000:- =) idag ska jag åka och leverera deras varor.Fick nyss hem paketet med massa produkter är så kul med detta jobb känns som julafton när brevbäraren kommer med paketen.Hade även köpt lite grejjer till mig själv och då blev det lite extra skojsigt. Det blev en sun tanning lotion, för normalt är jag en blekfis så nu ska vi bättra på färgen lite=) och sen blev det en fukt m spf 20 och färg till ansiktet. Jag kommer lägga upp en bild på dessa gosaker innom kort och berätta hur resulteten blev.


Nu ska jag ner o leka med pojkarna mina,kram kram!

Maskerad-dräkter

Halloj!
Om nån vecka ska pojkarna små ha karneval på sitt dagis.Ska gå på led och spela instrument och sjunga.Jätte gulligt!Kruckset är att dom får /ska klä ut sig, och vad sätter man på för kläder till en karneval.Clown, pirat, stålmannen eller mussepigg. Får nog prata med dagiset och fråga om dom vet vad dom andra sätter på för kläder.

Får hoppas att det är valfritt och någon annan klär ut sig till spindellmanen eller batman.Jag vet att stora pojken vill vara superhjälte/sjörövare.Men jag är fortafarande tveksam om det passar till karneval.
Aja nått hitar jag nog på.

Ikväll ska vi hyra film, ska snart pysa ner och hyra.Ska förbi affären och köpa grönskaker oxå, blir dippa till filmen.
Jag har gjort jättegod dipper av kryddor som kommer från www.aromboden.se

image3 3dl gräddfil och 2msk av kryddan jättegod och lite het smak.
image4samma där 3dl gräddfil och ca 2msk krydda smakar som cheese doodels dippen, mums!!



Nähe om man skulle ta och klä på sig och gå o hyra nån rulle då!'

/Glamourmorsan

RSS 2.0